Onze acties

Banden wissel weken

Onze bandenwisselweken zijn begonnen.

Ook in de winter de perfecte grip.

Nu het weer winter wordt is het van belang dat u op de juiste banden rijdt. Het speciale profiel en samenstelling van het rubber van een winterband zorgt voor snellere afvoer van sneeuw of water. Tevens zorgt het voor meer grip en stabiliteit op de weg en kan het bij slecht weer, scherpe bochten of een noodstop een cruciaal verschil maken.

Laat uw banden wisselen door GARAGE SCHOLTEN en profiteer van de voordelen:

  • Als u uw banden bij ons laat wisselen, dan kunnen wij ook zorgen voor de opslag van uw banden tot de volgende bandenwissel. Vraag naar de mogelijkheden bij Garage Scholten.
  • Tijdens de bandenwissel controleren wij als extra service ook meteen uw remmen en wielophanging. We bekijken of de remschijven en remblokken nog voldoende zijn, wiellagers niet zijn versleten, stuurkogels geen speling hebben, schokdempers niet lekken en of de veren niet zijn gebroken. Deze extra service is gewoon gratis!
  • Tijdens het monteren van de winterbandenset controleren wij natuurlijk ook meteen uw bandenspanning.

Ga veilig de weg op en laat uw banden wisselen bij Garage Scholten!

Eigentijdse vakkennis, ouderwetse service!

APK Reminder

 De Algemene Periodieke Keuring, kortweg APK, is een belangrijke keuring. Tijdens deze keuring wordt uw auto beoordeeld op drie aspecten: verkeersveiligheid, milieu en registratie. Uw auto wordt op een groot aantal punten gekeurd. De APK is een momentopname en geeft geen garantie dat uw auto de rest van het jaar veilig blijft om mee te rijden en dat u een jaar lang geen onderhoud hoeft te plegen. Regelmatige controle en onderhoud van uw auto blijft dus belangrijk.
Stel daarom uw APK Reminder in! Klik op de onderstaande banner en wij houden u automatisch op de hoogte!