Diagnose

Waarom voor ons kiezen?

Diagnose

Storingsdiagnose

Moderne auto’s hebben een geheugen dat storingen of defecten automatisch registreert, maar registratie is nog geen oplossing. Bij Garage Scholten beschikken we over de kennis en apparatuur om een juiste diagnose te stellen én u daarna weer op weg te helpen. Wij beschikken over diagnose apparatuur van o.a. Bosch KTS, Autodiagnos, VCDS, Ficom en een Snap-on rookmachine.

Professionele diagnose

Een foutcode in het geheugen vertelt zelden het hele verhaal van een storing. De ene storing kan de andere veroorzaken, zodat een garage mogelijk niet het onderliggende defect detecteert. Bij Garage Scholten weten we hoe we foutcodes moeten interpreteren en vervolgens verder moeten zoeken.

Altijd de voordeligste reparatie

We streven er altijd naar om u niet nog eens te laten terugkomen met dezelfde foutmelding. In één keer doordringen tot de kern van het probleem is altijd voordeliger dan meteen maar onderdelen vervangen. Uiteraard overleggen we altijd met u wat we hebben gevonden en wat de mogelijkheden zijn voor reparatie. We proberen daarbij steeds naar de voor u voordeligste oplossing te zoeken.

ONZE DIENSTEN