Schade herstel, restylen & spotrepair

Waarom voor ons kiezen?

Schade herstel

Schade is altijd vervelend. Uw auto moet naar een erkend schadeherstelbedrijf en u krijgt te maken met verzekeringskwesties. Bent u klant bij ons? Dan is dat allemaal een stuk eenvoudiger. Wij werken samen met erkende schadeherstelbedrijven. U belt ons als u schade heeft en wij regelen voor u:

  • herstel van de schade
  • de financiële afhandeling met uw verzekeraar
  • gratis vervangend vervoer, ook als u daar niet voor verzekerd bent

Ook voor de nieuwste technieken om kleine schades te herstellen kunt u bij Garage Scholten terecht.

 Restylen

Als er alleen een deukje in de carrosserie zit en dus geen lakbeschadiging, dan kan dit verholpen worden door middel van uitdeuken zonder spuiten(restyle).

Met deze techniek word het deukje met speciaal gereedschap verwijderd totdat het onzichtbaar is. Er hoeft dus niet gespoten te worden waardoor de kosten zeer laag blijven.

Spotrepair

Spotrepair kan gebruikt worden voor het herstellen van lakschades die niet groter zijn dan een A4 formaat. Spotrepair wordt gezien als een alternatieve reparatietechniek. Door de beperkte grootte van herstel is het een spuittechniek dat qua kosten vaak wel 40 tot 60% lager ligt dan traditioneel schadeherstel. Dit komt mede doordat er geen onderdelen gedemonteerd hoeven te worden en ook de naast liggende delen niet mee gespoten hoeven te worden om de kleur uit te spuiten. Dit gebeurd met spotrepair al op het deel waar ook de schade zit.

Wilt u weten of ook uw schade te herstellen is met spotrepair, neem dan gerust contact met ons op.

ONZE DIENSTEN