Camper onderhoud bij Garage Scholten

Ook voor het onderhoud aan uw camper,bedrijfsauto of aanhangwagen kunt u bij ons terecht. Wij onderhouden campers, bedrijfsauto’s en aanhangwagens van elk merk en type.

Doordat wij beschikken over een extra verlengde en verbrede 7-tons hefbrug in combinatie met een vrije hoogte van ruim 6 meter boven de hefbruggen kunnen wij ook de extra lange en/of hoge campers, bedrijfsauto’s en aanhangwagens gemakkelijk repareren en onderhouden. Ook beschikken we over apparatuur om luchtdrukremsystemen te controleren en te testen.

Garage Scholten: De beste service waar je op kan rekenen!

Bij Garage Scholten zijn er korte lijntjes. Je treft bij ons geen telefonist(e), receptionist(e) of een chef werkplaats aan. De monteur die uw auto repareert of onderhoud kunt u ook aantreffen achter de receptie of aan de telefoon. Welke auto je ook rijdt, je kunt altijd bij Garage Scholten terecht.

Camper Onderhoud

Camper onderhoud – mogelijk bij Garage Scholten:

Garage Scholten is een kleinschalig, allround universeel Bovag garagebedrijf dat sinds 2011 gevestigd is aan de Transportweg 4 te Doetinchem. Door de kleinschaligheid zijn er korte lijntjes. U treft bij ons geen telefonist(e), receptionist(e) of een chef werkplaats aan. De monteur die uw auto repareert of onderhoud kunt u ook aantreffen achter de receptie of aan de telefoon.
Onze slogan is dan ook: eigentijdse vakkennis, ouderwetse service. Persoonlijke aandacht en een goed, maar bovenal eerlijk advies, dat is waar wij grote waarde aan hechten.

Of het nu gaat om een trike, personenauto, bedrijfsauto of camper tot 3500kg, een caravan of aanhangwagen, wij repareren en onderhouden ze allemaal.