Inbouw Accessoires bij Garage Scholten

Accessoires worden door ons vakkundig gemonteerd. Of het nu gaat om een trekhaak, carkit, multi mediasysteem of extra verlichting, niets is ons te gek. Aanpassingen en of betimmering van de laadruimte van een bedrijfsauto bestaat ook tot de mogelijkheden, evenals het realiseren van stroomvoorzieningen en plaatsen van omvormers, zonnepanelen of een elektrische opstap in een caravan of camper. Dit zijn maar enkele voorbeelden, bijna alles is mogelijk.

Garage Scholten: De beste service waar je op kan rekenen!

Bij Garage Scholten zijn er korte lijntjes. Je treft bij ons geen telefonist(e), receptionist(e) of een chef werkplaats aan. De monteur die uw auto repareert of onderhoud kunt u ook aantreffen achter de receptie of aan de telefoon. Welke auto je ook rijdt, je kunt altijd bij Garage Scholten terecht.

Inbouw Accessoires bij Garage Scholten

Inbouw Accessoires – vakkundige montage met net dat beetje extra!

Garage Scholten is een kleinschalig, allround universeel Bovag garagebedrijf dat sinds 2011 gevestigd is aan de Transportweg 4 te Doetinchem. Door de kleinschaligheid zijn er korte lijntjes. U treft bij ons geen telefonist(e), receptionist(e) of een chef werkplaats aan. De monteur die uw auto repareert of onderhoud kunt u ook aantreffen achter de receptie of aan de telefoon.
Onze slogan is dan ook: eigentijdse vakkennis, ouderwetse service. Persoonlijke aandacht en een goed, maar bovenal eerlijk advies, dat is waar wij grote waarde aan hechten.

Of het nu gaat om een trike, personenauto, bedrijfsauto of camper tot 3500kg, een caravan of aanhangwagen, wij repareren en onderhouden ze allemaal.