Schade herstel, restylen & spotrepair bij Garage Scholten

Schade is altijd vervelend. Uw auto moet naar een erkend schadeherstelbedrijf en u krijgt te maken met verzekeringskwesties. Bent u klant bij ons? Dan is dat allemaal een stuk eenvoudiger. Wij werken samen met erkende schadeherstelbedrijven. U belt ons als u schade heeft en wij regelen voor u:

  • herstel van de schade
  • de financiële afhandeling met uw verzekeraar
  • gratis vervangend vervoer, ook als u daar niet voor verzekerd bent

Ook voor de nieuwste technieken om kleine schades te herstellen kunt u bij Garage Scholten terecht.

Restylen
Als er alleen een deukje in de carrosserie zit en dus geen lakbeschadiging, dan kan dit verholpen worden door middel van uitdeuken zonder spuiten(restyle).

Met deze techniek word het deukje met speciaal gereedschap verwijderd totdat het onzichtbaar is. Er hoeft dus niet gespoten te worden waardoor de kosten zeer laag blijven.

Spotrepair
Spotrepair kan gebruikt worden voor het herstellen van lakschades die niet groter zijn dan een A4 formaat. Spotrepair wordt gezien als een alternatieve reparatietechniek. Door de beperkte grootte van herstel is het een spuittechniek dat qua kosten vaak wel 40 tot 60% lager ligt dan traditioneel schadeherstel. Dit komt mede doordat er geen onderdelen gedemonteerd hoeven te worden en ook de naast liggende delen niet mee gespoten hoeven te worden om de kleur uit te spuiten. Dit gebeurd met spotrepair al op het deel waar ook de schade zit.

Wilt u weten of ook uw schade te herstellen is met spotrepair, neem dan gerust contact met ons op.

Garage Scholten: De beste service waar je op kan rekenen!

Bij Garage Scholten zijn er korte lijntjes. Je treft bij ons geen telefonist(e), receptionist(e) of een chef werkplaats aan. De monteur die uw auto repareert of onderhoud kunt u ook aantreffen achter de receptie of aan de telefoon. Welke auto je ook rijdt, je kunt altijd bij Garage Scholten terecht.

Inbouw Accessoires bij Garage Scholten

Schadeherstel – Erkend schadebedrijf:

Garage Scholten is een kleinschalig, allround universeel Bovag garagebedrijf dat sinds 2011 gevestigd is aan de Transportweg 4 te Doetinchem. Door de kleinschaligheid zijn er korte lijntjes. U treft bij ons geen telefonist(e), receptionist(e) of een chef werkplaats aan. De monteur die uw auto repareert of onderhoud kunt u ook aantreffen achter de receptie of aan de telefoon.
Onze slogan is dan ook: eigentijdse vakkennis, ouderwetse service. Persoonlijke aandacht en een goed, maar bovenal eerlijk advies, dat is waar wij grote waarde aan hechten.

Of het nu gaat om een trike, personenauto, bedrijfsauto of camper tot 3500kg, een caravan of aanhangwagen, wij repareren en onderhouden ze allemaal.