Pechhulp en Autotransport bij Garage Scholten

Garage Scholten is actief uitrijder voor de Bovag Pechhulp.

Wanneer iemand die in het bezit is van een Bovag Pechhulppas strandt binnen een straal van 25 km vanaf Garage Scholten worden wij binnen onze openingstijden opgeroepen door de alarmcentrale om assistentie te verlenen. Strandt iemand met een Bovag Pechhulppas buiten een straal van 25 km of buiten openingstijden van Garage Scholten dan wordt er een professionele hulpdienst ingeschakeld.

Een Bovag Pechhulppas kan worden aangevraagd op de website van de Bovag of bij Garage Scholten. Laat u uw auto volgens fabrieksvoorschriften door ons onderhouden, kunnen wij u een Bovag Pechhulppas tegen een aantrekkelijk gereduceerd tarief aanbieden.

Autotransport
Bent u op zoek naar transport van uw trike, auto of bedrijfsauto? Dan kunnen wij misschien iets voor u betekenen. Wij beschikken over een 3-assige kantelbare autotransporter met een laadvermogen van 2780 kg en een laadbreedte van 213cm waarmee wij uw voertuig kunnen transporteren. Vraag naar onze tarieven.

Algemene informatie BOVAG Pechhulp
Pech zit in een klein hoekje en komt altijd ongelegen. Bij pech wilt u daarom eigenlijk maar één ding: direct geholpen worden! BOVAG Pechhulp schakelt meteen een professionele hulpdienst in om u weer op weg te helpen. Zo zorgen we ervoor dat u altijd mobiel bent en blijft. BOVAG Pechhulp staat altijd voor u klaar, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Waar u zich in Nederland of Europa ook bevindt. Een geruststellende gedachte.

Niemand kent uw auto beter dan uw eigen BOVAG Autobedrijf. Zou het niet fijn zijn als u ook onderweg kunt vertrouwen op de zekerheid van BOVAG? Dit kan met BOVAG Pechhulp. Enkele voordelen van BOVAG Pechhulp.

Scherpe tarieven
BOVAG Pechhulp is heel voordelig. Vanaf 40 euro per jaar bent u verzekerd van kwalitatieve hulp bij pech in Nederland. U kunt zelf uw pechhulpservice samen stellen, zo betaalt u alleen voor datgene wat u ook werkelijk nodig heeft.

Ook in het buitenland
Wilt u ook in het buitenland verzekerd zijn van snelle hulp bij pech onderweg? Voor slechts € 17,50 extra wordt u in geheel Europa snel weer op weg geholpen. Hiervoor maakt BOVAG Pechhulp gebruik van het uitgebreide Europese netwerk van de alarmcentrale SOS International.

Waarom zo voordelig
BOVAG Pechhulp maakt gebruik van het BOVAG netwerk en van de voorzieningen van de BOVAG Autobedrijven. Zo hoeven we zelf geen wagenpark te beheren, waardoor we de kosten voor u laag kunnen houden. Voor hulp ’s nachts buiten kantoortijden of in het buitenland hebben we goede afspraken kunnen maken met SOS International. U profiteert van die afspraken.

Vertrouwd en persoonlijk
Wellicht kent u de situatie. U bent met een auto vol kinderen op weg naar de sportvereniging. Ineens gaat er een lichtje branden op het dashboard. U moet stoppen. Daar staat u dan aan de kant van de weg. Of u probeert na de eerste nachtvorst ’s ochtends uw auto te starten. Wat u ook probeert: de motor slaat niet aan. Vervelend, zeker als u op tijd op een afspraak moet zijn.

Bij deze en veel andere pechsituaties wilt u snel weer op weg worden geholpen. Zou het dan niet fijn zijn als u dan ook kunt vertrouwen op de zekerheid van BOVAG? En dat zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de kosten? Dat is precies waar BOVAG Pechhulp voor staat.

Met BOVAG Pechhulp weet u wat u krijgt, helder en overzichtelijk. Wat de aard van de pech ook is, met BOVAG Pechhulp kunt u uw reis weer ongestoord voortzetten. In de meeste gevallen wordt uw auto ter plekke gerepareerd en bent u direct weer mobiel. Het kan echter ook voorkomen dat uw auto niet direct te repareren is. In dat geval transporteren wij uw auto naar het BOVAG Autobedrijf.

U strandt binnen 25 km vanaf uw autobedrijf
Is uw auto niet ter plekke te repareren, dan wordt de auto naar uw eigen BOVAG Autobedrijf getransporteerd.

U strandt buiten 25 km vanaf uw autobedrijf
Is uw auto niet ter plekke te repareren, dan wordt de auto naar het dichtstbijzijnde BOVAG Autobedrijf getransporteerd. Indien de auto niet binnen 24 uur te repareren is en u de aanvullende dekking ‘vervoer naar eigen autobedrijf heeft afgesloten, dan wordt de auto naar uw eigen BOVAG Autobedrijf getransporteerd.

Hulp voor alle bestuurders van uw auto
Bent u niet de enige bestuurder van uw auto? Dat is geen probleem bij BOVAG Pechhulp.
In tegenstelling tot enkele andere pechhulpdiensten staat BOVAG Pechhulp niet op naam
van een specifieke persoon, maar op het kenteken van uw auto. Krijgt iemand anders
pech met uw auto? Ook dan kan deze bestuurder rekenen op hulpverlening

BOVAG Pechhulp biedt geen dekking voor de volgende motorrijtuigen: motoren, campers, brommobielen, koelwagens, verhuurauto’s, taxi of koeriersdiensten en ambulances.

Garage Scholten: De beste service waar je op kan rekenen!

Bij Garage Scholten zijn er korte lijntjes. Je treft bij ons geen telefonist(e), receptionist(e) of een chef werkplaats aan. De monteur die uw auto repareert of onderhoud kunt u ook aantreffen achter de receptie of aan de telefoon. Welke auto je ook rijdt, je kunt altijd bij Garage Scholten terecht.

Pechhulp en Autotransport bij Garage Scholten

Pechhulp en Autotransport – bij pech direct geholpen worden!

Garage Scholten is een kleinschalig, allround universeel Bovag garagebedrijf dat sinds 2011 gevestigd is aan de Transportweg 4 te Doetinchem. Door de kleinschaligheid zijn er korte lijntjes. U treft bij ons geen telefonist(e), receptionist(e) of een chef werkplaats aan. De monteur die uw auto repareert of onderhoud kunt u ook aantreffen achter de receptie of aan de telefoon.
Onze slogan is dan ook: eigentijdse vakkennis, ouderwetse service. Persoonlijke aandacht en een goed, maar bovenal eerlijk advies, dat is waar wij grote waarde aan hechten.

Of het nu gaat om een trike, personenauto, bedrijfsauto of camper tot 3500kg, een caravan of aanhangwagen, wij repareren en onderhouden ze allemaal.